Tuesday, October 28, 2008

Aku kembali..


"Abang Razin, kenapa tak update blog? Lama sangat dah tu.." sapaan Mass pada pagi tu mengejutkan aku dari lamunan yang panjang. "A ah la. Lama dah abg tak menulis", jawapku spontan. Hmm.. bukannya sengaja tak menulis. Kebelakangan ini banyak komitmen lain yang perlu aku tunaikan. Malah lama juga aku tak online sejak laptop dan PC aku di format balik. Ramai juga kawan-kawan yang selalu chat ngan aku kat YM tanya, ke mana aku menghilang. Aku mohon maaf atas "penyepian" aku tu. Baru aku sedar, lama juga aku "bertapa" rupanya. It was almost a month. Takpelah yang penting kini aku telah kembali untuk berkongsi idea dan pandangan untuk tatapan semua. Semoga blog ini bukan sahaja dapat merapatkan ukhwah sesama kita malah menjadi tempat percambahan ilmu yang sedikit sebanyak mampu membantu menjana pembangunan minda ummah seluruhnya. Amin

3 comments:

rimbunanHati said...

salam, abg razin, abg razin smbung master bisnes kat uitm ke? apa komen abg razin? tgh pkir2 ni...

tokjeng said...

w'salam.abg mmg MBA uitm tapi dah setahun dah tamat dik. Ambik MBA kat Uitm ni best. Dapat peluang apply la

rimbunanHati said...

ok..thank you very much.saranan yang amat membantu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...